Dit jaar doet onze vereniging mee met deze actie. We hopen met z’n allen weer veel sponsormunten te gaan sparen.  Let Op: Er mogen geen oude munten van vorige jaren in de koker worden gegooid!

De opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie komt ten goede aan de jeugd. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te gaan sparen. Door de munten in de koker te stoppen van PSV de Hanzeruiters, bij Poiesz Supermarkt in Bolsward, helpt u mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van onze               vereniging, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz Supermarkten wordt uitgekeerd.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa bij alle Poiesz Supermarkten. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 14 februari t/m 10 april 2022. 

Hou ook de facebook pagina van onze vereniging in de gaten. Hier komen verschillende acties op te staan die extra munten opleveren.

Als je niet bij deze Poiesz boodschappen doet maar bijv. in Sneek, kun je ook de munten meenemen en inleveren in de rijhal. Op de veranda komt een bakje te staan waar je ze in kan doen.

Alvast bedankt voor de medewerking!