In april gaan de zomerlessen weer beginnen en krijgt iedereen de mogelijkheid om eventueel voor een andere les te kiezen. Ook als je bij je keuze van de afgelopen winter wil blijven of helemaal niet (meer) wilt lessen, moet je dit nog even doormailen. Graag je keuze z.s.m.  voor 19 maart  mailen.

De springlessen worden  door  Marijke Bonthuis (donderdagavond) en Stephanie van Delft (beginners/po op woensdag) gegeven.  De dressuurlessen  worden gegeven door  Sabien Mollema, Stephanie van Delft en Tina de Jong.

Ook is het mogelijk om in de even weken op dinsdag  allroundles te volgen bij Stephanie van Delft (voor de combinaties die dressuur willen rijden maar ook weleens een paar sprongetjes willen maken.) Zowel paarden als pony combinaties hebben de keuze uit de 4 instructrices en 3 soorten les (dressuur/springen/allround).

We willen proberen om ook nu weer in de lessen naar het niveau te kijken, zodat er niet al te grote verschillen zijn. Het kan dus gebeuren dat er b.v. ponyleden op L/M niveau (dressuur) bij de paarden van dezelfde klasse ingedeeld worden. We zullen proberen ieders wensen zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Bij   te veel opgaven voor één instructrice  zal er in overleg naar een andere oplossing gezocht worden. In principe is het tussendoor niet mogelijk van les te veranderen of te stoppen met de lessen. Na opgave voor de lessen van april t/m september moet er ook voor deze hele periode betaald worden.

Graag willen we van iedereen een  keuze wat  betreft de lessen en dan hopen we dat we een goede lesindeling kunnen maken. Vragen of opmerkingen kun je erbij zetten, wij zullen proberen hier rekening mee te houden.

De paarden & pony-leden graag jullie opgave mailen naar  Carla Hoeke (famhoeke@hotmail.com).

Geen opgave via whats app of telefoon.  

Er is keus uit de volgende lessen;

 • *Dinsdagavond om de week dressuurles van Sabien Mollema(oneven weken)
 • *Dinsdagavond om de week allroundles van Stephanie van Delft(even weken)
 • *Woensdagavond elke week  dressuurles van Tina de Jong(even & oneven weken)
 • *Woensdagavond om de week dressuurles van Tina de Jong(oneven  weken)
 • *Donderdagavond om de week dressuurles van Stephanie van Delft(oneven weken)
 • *Donderdagavond om de week springles van Marijke Bonthuis(even weken)
 • *Woensdagavond springles van Stephanie van Delft(even weken)(=beginnersles/po, wordt ingedeeld/samengesteld in overleg met instructie)
 • Combinaties van bovengenoemde lessen zijn indien haalbaar ook mogelijk.

Voor alle lessen geldt dat ze alleen te realiseren zijn bij voldoende deelname en ruimte.

De nieuwe lesindeling zal ingaan vanaf week 14 van  2018  (vanaf 3 april).

*Ben je verhinderd om op les te komen meld je dan op tijd af (voor 16.00 uur)  bij Carla (0515-579340/06-17778566) Mag ook per sms. of W-app. (niet via de email)

 • Wij vertrouwen erop dat  jullie na afloop van elke les  de paarden- poep uit de bak, buiten en van de opzadelplaats opruimen. Daarna indien nodig de afhang aanvegen zodat je alles netjes achterlaat.
 • Alleen rijdende leden uit hetzelfde gezin kunnen eventueel lessen van elkaar overnemen. (dus geen bakleden/papieren leden)
 • De les waar je jezelf voor afmeld is niet meer in te halen.
 • Heb je tussentijds opmerkingen over de lessen laat dit dan weten aan het bestuur.

(Aanmeldingen die na 19 maart a.s. binnenkomen kunnen wij geen plekje garanderen in de les)