Tijdens de ledenvergadering van afgelopen vrijdag hebben we afscheid genomen van onze voorzitter Maurits Jonker. Vanaf 2008 was hij actief in het bestuur. Hij heeft mede de bouw van de rijhal, buitenbak en 2e rijhal gerealiseerd. Hij heeft hij vele klussen zoals de omheining om de buitenbak, ledverlichting in de hal, bouw jury hokje en het opstapperron voor het mennen met beperking gemaakt samen met mede bestuurders. Tevens is hij verkozen tot Vrijwilliger van het jaar. Mevr. van Houten heeft de wisselbeker met bloemen en een attentie aan hem uitgereikt.

We mogen 2 nieuwe bestuursleden verwelkomen. Dit zijn Jeanette Schaper (alg. bestuurslid) en Jorine Jonker (penningmeester). Laatst genoemde nog niet officieel.

De wisselbekers van de clubkampioenen konden na 2 jaar corona ook weer worden uitgereikt. Deze is gewonnen bij het springen van de pony’s door Margreet Dirksen met W. J. Timberwood. De beker van het springen van de paarden ging naar Welmoed Agricola met Kooifenne’s Mondraan DN. De beker van de dressuur pony’s ging naar Anna de Boer met Adora en van de paarden dressuur naar Tina de Jong met Kingsize JM.

Het was een geslaagde vergadering met een goede opkomst!

Het bestuur