De Hanzeruiters doet dit jaar weer mee aan de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz. Dit geeft onze vereniging de gelegenheid om iets extra’s te kunnen doen voor onze jeugdleden.  De actie loopt van maandag 12 februari tot en met zondag 8 april 2018.

Hoe verzamelen we als club zoveel mogelijk munten?
1. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een munt die je in onze koker op de display kunt doen.

 1. Je kunt elke week stemmen op onze club via www.poiesz-supermarkten.nl/jsa met een emailadres. De 50 clubs met de meeste stemmen krijgen 500 extra munten! Daarbij maak je dan kans op Poiesz waardebonnen.
 2. Actieve verkoop in de supermarkt; week 12 is onze week! Dan mogen we promotiemateriaal in de winkel plaatsen. Op de zaterdag (24 maart) komen we helpen bij de verkoop van gevulde koeken. Bij een pak gevulde koeken krijgen klanten dan 15 (!) munten en dan zullen wij proberen om die munten in onze koker te krijgen. Vanuit een kraam in de winkel is het de bedoeling deze bakkerijaanbieding zoveel mogelijk te verkopen. Dit is van 10.00 uur tot 15.00 uur en hier hebben we een aantal mensen nodig (er zullen steeds 2 volwassenen en 2 jeugdleden aanwezig moeten zijn).
 3. Let ook op de:
  – Super Jeugd Sponsor aanbieding van de week – 10 munten;
  – 9 Speciale Jeugd Sponsor aanbieding van de week – 5 munten;
  – Speciale bakkerij aanbieding van de week – 15 munten;
  – Sponsorprodukt die niet in de aanbieding is (80 sponsorproducten) 1 munt.

Kans op extra Jeugd Sponsor Gala kaartjes: Maak een enthousiaste vlog of promotievideo van onze vereniging. Hoe trainen of oefenen jullie? En wat doen we om zo veel mogelijk munten te verzamelen?  De 10 clubs die de meest originele vlog of video insturen krijgen 50 EXTRA kaarten voor het Gala. Wie daar gaan optreden wordt nog bekend gemaakt.

Op vrijdag 20 april wordt de uitslag van de actie bekend gemaakt op het Jeugd Sponsor Gala in het WTC te Leeuwarden. Ook hier dienen acht leden aanwezig te zijn.

Op facebook kun je de poiesz pagina liken, dan blijf je op de hoogte van alles rond de actie.

Wie heeft leuke ideeën voor het promoten van deze actie? En wie wil meehelpen op 24 maart om zoveel mogelijk gevulde koeken te verkopen (een paar groepjes voor 2 uurtjes elk).

Kijk ook op de site van Poiesz en zoek naar de Jeugd Spaaractie, daar staat nog allerlei informatie op.

LET OP:  Mocht je nog munten van voorgaande jaren overhebben, gooi die dan NIET in de koker, dan kunnen we gediskwalificeerd worden!

Graag zo spoedig mogelijk je ideeën en opgave voor de actie dag op 24 maart bij:

Geke Hes, gekehes@outlook.com of 06-30019247